torstai 8. marraskuuta 2012

Intiaanisokeri ja Ruususuola

Hain eilen liikkeeni varastoihin säkilliset suola- ja sokeritäydennystä ja ajattelin tässä pussituksen kahvitauolla kirjoittaa hieman näistä molemmista aineista, siltä varalta että ne olisivat sinulle vielä uusia tuttavuuksia. Olen itse käyttänyt sekä Ruususuolaa että Intiaanisokeria jo vuosia, ja voin sydämestäni suositella niitä, sillä ne ovat ravinto-ominaisuuksiltaan ja maultaan aivan verrattomia. 

IntiaanisokeriIntiaanisokeri valmistetaan Etelä-Amerikassa vanhasta hidaskasvuisesta ruokosokerilajikkeesta perinteisin menetelmin, minä ansiosta kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäsiaineet säilyvät koko valmistusprosessin ajan. Sokeria ei kiteytetä eikä siinä käytetä paakkuuntumisenestoaineita. Intiaanisokerissa on ruokohunajan luonnollinen aromi. 

Intiaanisokeri sisältää kalsiumia, rautaa, mangaania, sinkkiä, fluoria, kromia, kaliumia, piihappoa ja fosforia sekä A-, B1-, B2-, B3-, B6- ja E-vitamiinia. Lisää tietoa Intiaanisokerista löydät Masajon  sivuilta.


Ruususuola
Ruususuola-kristallisuola louhitaan ja työstetään käsin Bolivian vuoristossa. Nimi Ruususuola tulee punertavasta väristä, joka syntyy mm. mangaanista ja raudasta. Alkuperäinen raffinoimaton Ruususuola sisältää 28 kertaa enemmän hyvänlaatuista rautaa  kuin tavallinen merisuola sekä 20 kertaa enemmän kaliumia ja 5,5 kertaa enemmän magnesiumia kuin luonnon suolajärvisuola. 

Ruususuola sisältää 84 eri alkuainetta, jotka säätelevät mineraaliaineenvaihduntaamme: mm. natriumia, kloridia, magnesiumia, kalsiumia, kaliumia, mangaani- ja fosforisuoloja, kromia, kuparia, fluoria, jodia, rautaa, molybdeenia, seleeniä ja piitä. Lisää Ruususuolasta voit lukea Masajon sivuilta.  

Jos kiinnostuit, aidon ja alkuperäisen Masajon Intiaanisokerin ja Ruususuolan lähimmät jälleenmyyjäsi löydät täältä.

           



  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti